Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

21 ВЕР

Руслан Демчак: «Відтепер банки матимуть право здійснювати для клієнтів-фізичних осіб валютно-обмінні операції в безготівковій формі»

Про це повідомив народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак на свій сторінці у Фейсбук.

Читати
20 ВЕР

Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності провів зустріч із представниками Комісії США з торгівлі товарними ф'ючерсами

Про це повідомив народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак.

Читати
17 ВЕР

Итоги XVIII Международного финансового форума. О чём говорили страховщики, регуляторы и депутаты в Одессе?

12-15 сентября в Одессе прошёл XVIII Международный финансовый форум, в котором приняли участие более 150 представителей финансового и страхового рынка из 14 стран мира — Латвии, Германии, Австрии, Швейцарии, Канады, Нидерландов, Молдовы, Беларуси, Таджикистана, Польши, Азербайджана, Грузии и др.

Читати
17 ВЕР

Як працює народний депутат Руслан Демчак. Результати аналізу Порталу "Слово і Діло"

Портал "Слово і Діло" за рік до виборів підбиває підсумки роботи Верховная рада VIII скликання і аналізує, як кожен окремо взятий народний депутат виконував те, що пообіцяв перед виборами, а також під час каденції. Проект носить назву "Обіцянки країни чудес".

Наразі "Слово і Діло" проаналізували рівень відповідальності Руслана Демчака.

Парламентар пройшов до парламенту в листопаді 2014 за одномандатним виборчим округом №18 (Іллінецький. Липовецький, Немирівський, Погребищенський та Оратівський райони). Нардеп дав 11 обіцянок, з яких 9 виконав і жодної не провалив.

Читати
13 ВЕР

Руслан Демчак: НБУ повинен мати достатній набір інструментів для забезпечення безперебійного функціонування банківської системи

У ВР зареєстрований проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо уточнення окремих положень з питань банківського нагляду», реєст.№9067.

Читати
12 ВЕР

Банкам запретят проводить лотереи

Три депутата Верховной Рады предложили парламенту запретить банкам проводить лотереи.

Соответствующий законопроект №9067, зарегистрирован 7 сентября, сообщает FinClub.
Авторами документа являются депутаты профильного комитета по вопросам финансовой политики и банковской деятельности Руслан Демчак, Михаил Довбенко и Павел Ризаненко (все – БПП).

Читати
22 СЕР

Руслан Демчак: «Відтепер ради об’єднаних територіальних громад самі будуть вирішувати кому давати землі»

Інтерв’ю для Іллінецької районної газети «Трудова слава» (серпень, 2018).

Читати
20 СЕР

Руслан Демчак: прийняття законопроекту №9020 дозволить мешканцям сіл отримати доступ до якісної води

У ВР зареєстрований проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму «Питна вода України” на 2011-2020 роки», реєст.№9020. Один з співавторів даної законодавчої ініціативи, народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак в коментарі прес-службі фракції розповів, що відсутність водопостачання на сьогодні залишається найгострішою проблемою села

Читати
10 СЕР

Над чим працювала Рада останнього року

У липні завершився черговий відрізок роботи народних депутатів. Політологи вже назвали останній рік одним із найпродуктивніших не тільки за скликання, а й за всі роки незалежності.

Читати
30 ЛИП

Подальший шлях децентралізації – це, в першу чергу, розширення існуючих ОТГ – Руслан Демчак

Про це народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак заявив в інтерв’ю вінницькому виданню «VIN TOP».

Читати

 

1
...
9 10 11 12 13
...
33